Bodø/Glimt mot til

12 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag. 160522 1701 160522 1701.


Bodo Glimt Store Norske Leksikon

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

. Mats Torbergsen NTB. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Se mot havet - se mot nord. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

Mai-festen mot Tromsø nå. SNN-tribunen er åpen for publikum. I 1999 vant Tromsø begge seriekampene 5-1 hjemme og 3-1 borte.

De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. BodøGlimt er nå en ren fotballklubb men fra 1936 til slutten av 1960-årene hadde klubben også skiidrett på programmet hopp langrenn og kombinert.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. To dager etter BodøGlimt spilte uavgjort mot Roma var det guttegjengen fra nord sin tur til å matche kreftene mot lokale romere. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Billetter Rana - Glimt. - Kom nord - kom til Bodø oppfordrer Ellisiv Løvold små og store leverandører av varer og tjenester til havbruk. Det samme gjentok seg året etter da Tromsø vant 4-1 både hjemme og borte.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. Krevende uke for Glimt.

Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. 13 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget.

75 54 55 00. Vi trenger din hjelp til å sikre en god og trygg opplevelse for alle på stadion. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. BodøGlimt på TV og Live Stream. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter.

14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Ettersom skiidretten falt bort fra klubben mot slutten av 1960. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. 17 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. 14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Mandag formiddag satte BodøGlimt seg på flyet sørover til den italienske hovedstaden for å spille den andre kvartfinalekampen i Conference League.

Klubben endret da navn til Ski- og fotballklubben Glimt som i 1948 ble endret til Ski- og fotballklubben Bodø-Glimt fordi en klubb i Orkdal hadde samme navn. Mai-festen mot Tromsø nå. 1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere.

Hun ønsker velkommen til Løvold Havpark et unikt og innovativt kompetansesenter der morgendagens løsninger skal skapes - med hjerte for havet. Niklas Aune Johnsen. I 2020 ble BodøGlimt det første nordnorske laget til å ta gull i norsk toppdivisjon.

Takk for din påmelding. I tillegg til Lillestrøm i cupen. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester.

Lagene møttes ikke. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Her får du all informasjon du trenger og vi oppfordrer deg til å lese hele saken.

14 hours agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid. I den hjemlige ligaen startet Glimt med en 2-2-kamp mot Rosenborg hjemme på Aspmyra før de nå i helgen endelig fikk årets første trepoenger. Billettinformasjon til kampene mot AZ Alkmaar.

Mats Torbergsen NTB Foto. Vi i FK BodøGlimt ønsker å ta de forhåndsreglene vi kan for at alle våre besøkende skal føle seg så trygge som mulig. Mats Torbergsen NTB Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en. 2-1 mot nettopp BodøGlimt og klarte dermed å gjengjelde Glimts trippelseier fra 1975. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

Sikre deg plass på 16. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Sikre deg plass på 16. Fire grunner til at Mourinho snubler mot BodøGlimt.

Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel